ВИКИЛИКС ОБЈАВИ РАЗУЗНАВАЧКА „БОM БА“ ЗА ДИВО НАСЕЉЕ: Заев бил во комуникација со тер ористите и имал средби со нив во Приштина!

Викиликс, мрежата која веќе неколку години објавува разузнувачки извештаи, хакирани електронски пошти на светски лидери и политичар, пласираше разузнавачки извештај на Американската администрација дека структури на СДСМ биле во комуникација со теpоpиcтите од Диво Насеље. Како што пренесува МИНА од извори во УБК, Зоран Заев практично ја признал соработката на СДСМ со теp оpиcтичките групации … Continue reading ВИКИЛИКС ОБЈАВИ РАЗУЗНАВАЧКА „БОM БА“ ЗА ДИВО НАСЕЉЕ: Заев бил во комуникација со тер ористите и имал средби со нив во Приштина!