ВИСТИНСКИ СПЕКТАКЛ: Денес ќе имаме природен феномен „розова Месечина“!

  • April 19, 2019

Љубителите на небесните тела ширум светот денеска ќе имаат шанса да видат вистински спектакл – розова Месечина.

Во Источна Европа овој феномен ќе може да се види околу 14 часот, во САД наутро, во Кина околу 16 часот, додека Франција, Италија и Шпанија ќе можат да го видат околу 13 часот.

Претходно «
Следно »