ВИСТИНСКИ ХАОС: Зорица Брунцлик среде емисија го нападна својот сопруг

  • January 3, 2017
  • Коментари

Бракот на пејачка Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранѓеловиќ Кемиш е една од најстабилните на српската естрадна сцена. Двајцата се заедно веќе 31 година, и Зорица често сака да се истакне дека Мирољуб еден од најдобрите луѓе во светот и дека е пресреќна што тој влегол во нејзиниот живот.

 

Меѓутоа, понекогаш меѓу нив има несогласувања, па така Зорица малку го искритикува кога тој рече дека никогаш не лаже.

“Јас не лажам воопшто“, рече Кемиш, што ја изнервира Зорица.

“Не лажи, еве сега лажеш! Тој не би признал дека, нема шанси. Инаку, не лаже често “, вели низ  насмевка Зорица.

“Јас живеам со маж кој е најдобриот човек во светот”, рече Зорица, а колкуКемиш сака Зорица да го открива фактот дека пред 10 години Кемиш се откажал од пушењето по барање на неговата сопруга.

 

Претходно «
Следно »