ВИ ТЕКНУВА КОГА ГО ИЗБРИШАА АСНОМ: Зоки толку не напредна што нема ништо да остане од државава!

  • March 29, 2019

-Ви текнува кога ги избришаа одлуките од АСНОМ од Преамбулата на Уставот? Еве подолу една од тие одлуки. Спротивно од неа денес по околу само три и пол месеци од бришењето на одлуките од АСНОМ имаме вест дека здравството ќе се приватизира. Тоа било согласно напредокот кон Европа кој сме го започнале. Така вели Заев. Се чуствувате напреднато или треба Зоки толку да не напредне што нема ништо да остане од државава за да сфатите колку сме “напреднале”, пишува Саше Јанчев на Фејсбук.

Ви текнува кога ги избришаа одлуките од АСНОМ од Преамбулата на Уставот? Еве подолу една од тие одлуки.Спротивно од…

Gepostet von Саше Јанчев am Freitag, 29. März 2019

Претходно «
Следно »