ВЛАДАТА НА Р.МАКЕДОНИЈА СО ПАРИЧНА ПОДДРШКА ЗА „БАЛИСТИТЕ“: Македонската влада склучила партнерство со навивачката група „Балисти“?!

  • December 25, 2018

Министерството за култура има платено спонзорство на Балистите на Фејсбук каде што има нивно видео. Што предизвика жестока реакција на навивачката група Комити.

„Влада на Република Македонија, Официјален Спонзор на Анти Македонската навивачка група Балисти – Тетово.
Влада, Култура, Балисти, се на куп заедно, со народни пари, пропагандно Анти Македонско видео (во коментар) со иредентистичка порака (фото)!
Македонијо, кој е татко на копилето???“, стои во Фејсбук постот на навивачката група Комити.

Претходно «
Следно »