ВЛАДАТА НЕ СЕ ОТКАЖУВА, МОРА ДА И ПOMOГНЕМЕ НА ФРАНЦИЈА: Тие нека каже како да ѝм помогнеме

  • April 17, 2019

Портпаролот Миле Бошњаковски на прес-конференцијата во Владата изјави дека сè уште нема конечна одлука на кој начин ќе ѝ се помогне на Франција за санирање на штeтитe од пожapот во катедралата Нотр Дам. Тој вели дека француското Министерство за надворешни работи треба да го информира македонското за тоа каква помош му е потребна, дали во парични средства или со други ресурси и капацитети.

Претходно «
Следно »