ВЛАДО ЈОВАНОВСКИ ДО ЗОРАН ЗАЕВ: Милост бара само тој, кој што е виновен – барам само праведно и чесно судење!

  • October 15, 2018

И актерот Владо Јовановски, кој заедно со Игор Дурловски и Борис Дамовски се обвинети за настаните на 27.април, преку социјалните мрежи упати порака дека не сака „милостина“ од Заев, бидејќи тој ниту е виновен, ниту се чувствува виновен


„Милост може да бара само тој, кој што е виновен… Јас не се чувствувам виновен и не барам милост!
Барам само праведно и чесно судење, за да се дојде до правдата и вистината, како би се тргнал овој жиг од моето име и од презимето на моето семејство!

Вистината е мојот најголем и единствен бранител!
Само не знам зошто сум во притвор скоро година дена..

“..Сo тие две раце сум и тие две скапаја без работа..”!

ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!“ – пишува Владо Јовановски.

Претходно «
Следно »