ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ: Нема да има северно македонско девојче

  • September 3, 2018

„Македонско девојче“ ќе си остане такво и нема да стане „северномакедонско девојче“ изјави Влатко Стефановски во интервју за српски „Спутник“.

– Тоа не знам, право да ви кажам. Процесот уште не е завршен, ќе видиме како тоа ќе заврши. Нема да има ‘северно девојче’ сигурно. Песната ќе остане песна и така што не знам што да ви кажам на таа тема. Прилично сме блокирани од сите страни. Се надеваме дека, сепак, ќе ги пробиеме сите тие блокади и ќе тргнеме кон некој подобар живот – изјави Стефановски.

Претходно «
Следно »