December 4, 2021, 6:15 pm

ВМРО-ДПМНЕ најави ckaндал: Утре ќе обелодени дokaзи за тоа како Заев го има okyпирано системот и ги користи институциите за партиски цели

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Утре во 10 часот ВМРО-ДПМНЕ ќе обелодени докази како Зоран Заев го има окупирано системот и ги користи институциите за партиски цели, со цел шиканирање на ВМРО-ДПМНЕ, наши кандидати, функционери и активисти, стои во Фејсбук статусот на страницата ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

– Овој случај ќе ja извади на површина вистината како функционира власта на Заев, и зошто е наречена хибриден режим. Доказите обелоденуваат дека државниот апарат работи за партијата на власт, а не за граѓаните. Тоа е злоупотреба на систем каква не памети пост воена Европа, пишува во објавата.

Latest News

(Видео) Hемири во Виена: Над 10 000 демонстpaнти се cyдрија со полицијата која со кучиња ја рacтеруваше толпата

Во центарот на Виена се одржуваат бројни протести на противниците на мерките за корона и задолжителната вакцинација, поради што...

More Articles Like This