ВМРО-ДПМНЕ ОДГОВОРИ СО МОЌЕН СПОТ: Еве како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини!

  • December 7, 2016