ВМРО-НП ВО КОАЛИЦИЈА СО ВМРО-ДПМНЕ: ВМРО-НП влезе во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ во општина Босилово

 • September 15, 2017
 • Коментари

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Босилово,синоќа ја достави кандидатурата за Градоначалник  и за советници во Советот на општината за претстојните Локални избори на 15 октомври.

 

Во општина Босилово ВМРО-ДПМНЕ и ВМРО-НП во коалиција на овие локални избори .

 1. Трајче Барбутов – Моноспитово
 2. Трајче Иванов – Иловица
 3. Анита Божинова – Босилово
 4. Панче Сирачев – Радово
 5. Костадин Ѓеоргиев – Сарај
 6. Родна Китанова-Малинова  – Петралинци
 7. Димитар Митров – Секирник ( ВМРО-НП )
 8. Илија Коцев – Дрвош
 9. Цвета Ѓоргиева – Штука
 10. Билјана Стојменова – Секирник
 11. Адријана Атанасова – Еднокуќево
 12. Вања Атанасова – Робово
 13. Мите Иванов – Гечерлија
 14. Орхан Фетовски – Еднокуќево
 15. Сања Гошева – Турново
Претходно «
Следно »