ВНИМАВАЈТЕ:Кога ќе купиш фен од интернет, може да останеш без коса

  • February 3, 2018
  • Коментари

Ерика Аугтум Шолбред купи фен за сушење коса преку веб страната на Amazon и кога прв пат го употреби, малку фалеше да остане без коса.

Жената од САД нарачала фен за коса од марката OraCorp и кога прв пат го вклучи, апаратот буквално почна да блуе оган наместо топол воздух. Од пламенот таа се здобила со изгореници на рацете.

Претходно «
Следно »