ВНИМАВАЈТЕ: Ако ве повика овој број на Вибер, никако не се јавувајте

  • September 27, 2016
  • Коментари

Веќе подолго време корисниците на Вибер се жалат дека добиваат повици од бројот +266696687, а сега е откриено и што може да ви се случи ако се јавите.

viber-620x350-78665

Наводно, доколку се јавите на споменатиот број, хакерите лесно би можеле да ве следат на Вибер. Тоа значи дека би можеле да добијат пристап до вашите податоци кои ги разменувате со пријателите. Корисниците на Вибер се советуваат никако да не се јавуваат на непознати броеви.

Претходно «
Следно »