Водителката Милена Антовска сподели фотографија со најголемата балканска ѕвезда

  • October 26, 2018
  • Коментари

Милена реши да сподели нешто за себе… за своја душа. Или поточно – некого! И тоа не било кого! Имено, долгоногата убавица од пред ТВ камерите го искористи гостувањето во ТВ дневникот на нивната телевизија на најголемата регионална и балканска музичка ѕвезда, Здравко Чолиќ за да се запознае, размени неколку збора и секако, да се фотографира…

Така Милена, наместо проблем, сподели спомен. И тоа со живата пејачка легенда во вид на заедничка фотографија од нејзиното студио. Онака за своја душа и очите на нејзината ТВ публика и нејзините следбеници на социјалните мрежи.

За Чола веројатно се’ е кажано и познато, ама фотографијата кажува уште нешто: две убавини на исто место, споделени на фотографија!

Патем, наш мал прилог кон приказната – новата песна на Чола и видеото за неа насловени: „Ничег није било измеѓу нас“. За случајно на душегрижниците да не им дојдат „валкани мисли“ на ум!

Претходно «
Следно »