(Вознемирувачко фото)ПСИХОЗАТА ПРЕРАСНУВА ВО МАНИЈАКАЛНОСТ: По труењето кучиња, почнаа и да се обезглавуваат!

  • January 9, 2018

Продолжува психозата на убивање на бездомни кучиња во Скопје, откако градското раководство не најде решение за отстранување на кучињата кои претставуваат опасност за жителите на градот

Труењето на кучињата, што впрочем е и кривично дело продолжува, а се почесто се појавуваат и случаи на манијакално однесување меѓу дел од граѓаните, кои убиството на животните со труење не им е доволно, па ги обезглавуваат кучињата и лешовите ги расфрлаат по улиците.

Од полицијата сеуште нема реакција, а не е пронајден ниту сопстеникот на ротфајлерот кој искаса десетина лица во Ново Лисиче, а поради кој започна и оваа општа хајка.

Претходно «
Следно »