(Во живо)ГОЛЕМ ПРОТЕСТ ВО СИДНЕЈ: Македонската дијаспора се собра на голем протест во Сиднеј, Австралија

  • March 4, 2018

Голем број на Македонци од Австралија се собраа на денешниот протест кој се одржува во Сиднеј. Во моментов се одржуваат протести против промената на името на Република Македонија, во организација на иницијативата „Ние сме Македонија“.

Видео во живо од протест:

Posted by World Macedonian Congress – Australia on Saturday, 3 March 2018

 

 

Posted by Australian Macedonian Council of New South Wales Inc. on Saturday, 3 March 2018

Претходно «
Следно »