ВО ЖИВО:ЗАЕВ И СПАСОВСКИ НА ТРИБИНА ВО КУМАНОВО:„Фер општество – шанса за сите“ со граѓаните од Куманово

  • March 25, 2019
  • Коментари

Трибина „Фер општество – шанса за сите“ на којашто граѓаните од Куманово и од околината ќе дебатираат заедно со претседателот на Владата на Република С  Македонија, Зоран Заев и заменик на претседателот на Владата и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Трибините „Фер општество-шанса за сите“ се отворени за медиумите и за учество на сите граѓани

 

Претходно «
Следно »