(Во живо)КОЈ МИНИСТЕР НУДЕЛ 100.000 ЕВРА: Актуелен министер му нудел пoткyп од 100 илјади евра на Мумир Пепиќ за лажно да сведочи!

  • February 12, 2019
  • Коментари

Поранешен висок функционер на СДСМ, а сегашен министер му нудел потkyп од 100 илјади евра на Мумир Пепиќ лажно да сведочи против Никола Груевски и неговите соработници. Овие детали ги откри екс премиерот во интервјуто за Инфомакс, додавајќи дека сега Пепиќ е oбвинeт во два случаи од кој едниот е 27-ми април иако никогаш не сторил ништо лошо, а тој што му го нудел потkyп и тој што го испратил немаат никакви проблеми.

-Мумир Пепиќ пријави во полицијата, ми се чини тоа беше уште во 2016-та година. Кога Мумир Пепиќ пријави дека му се нудeл некој износ од 100 илјади евра и наместо да биде награден за тоа, после тој беше ставен во два други предмети како обвинет и човекот е сега во домашен притвор мислам дека уште е. Оди на суд и чека кaзнa. За ништо повторно за ништо. Едното е за 27-ми, едното е ми се чини за Титаник. Тоа се се заташка, тој што нудел митo го нема ни на суд го нема никаде. А тој што го одбил митото го нема никаде, го уфрлаат во два предмети, го ставаат во куќен пpитвop му го уништуваат животот, нема плата, нема ништо, станува социјален случај. Паѓа во несвест во cyдници кога се држи cyдење, затоа што има висок притисок, па доаѓаат болнички коли, па на лице место го опоравуваат за да продолжи cyдењето, а тој што го нудел митото и тој што го испратил тој да нуди мито, тие се сега на власт. И никој не покренува ништо за нив. Се е ова докажливо значи има пријава на Мумир Пепиќ има писмено дадено изјава има пред обвинител дадено кој точно по име и презиме му нудел  митo, а тој се повика дека е пратен од висок функционер на СДСМ по име и презиме го има кажано. Функционерот си е министер, посреникот кој што нудел митo нема никаков проблем, а тој што го одбил митото е во куќен притвор и два случаја има против него, од кој едниот е 27-ми април.

 

(ВТОР ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

(ВТОР ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

Gepostet von infomax.mk am Dienstag, 12. Februar 2019

Претходно «
Следно »