(Во живо)ЛОВЏИИ, ЗЕМЈОДЕЛЦИ И БАГЕРИ: Масовно низ Скопје и денес!

  • April 11, 2017

Денес со нас ги имаме и земјоделците и ловџиите и багерите, истакна Богдан Илиевски, еден од организаторите на иницијативата „За заедничка Македонија“на почетокот од протестот.8-2

-Две четворки на бројот на денови откако излеговме на улица и не планираме да се вратиме дома до исполнување на нашите барања. Како минатите 43 дена, така и денес, мирни и достоинствени, горди, среќни, насмеани луѓе кои ја сакаат својата држава, рече Илиевски.

 

9-1

10-2

11-4

6-6

5-7

4-9

3-8

2-8

mars

mars-1

mars-2

mars-3

mars-4

mars-5

mars-6

Претходно «
Следно »