(Во живо) ЗАЕВ НЕ Е ТРАНЗИЦИОНЕН ПОЛИТИЧАР: Тој е измамник на новото време, вели Груевски!

  • February 12, 2019
  • Коментари

Говорејќи за како што вели kpиминалната транзиција Никола Груевски посочи дека Зоран Заев не е транзиционен политичар туку како што вели измамник на новото време, тој со своето богатсво вели екс премиерот се стекнал многу подоцна.

-Јас не мислам дека Заев е транзиционен политичар. Заев е измамник на новото време. Тој стана бизнисмен подоцна, не во време на транзицијата. Тој е измамник на новото време. Дел се од транзицијата, но не сите и против сите што сме имале докази за kpиминал сме постапиле, но ви велам некои работи кои што ги направиле криминално биле законски. На пример законски било да можете да ја приватизирате фирмата со пари на фирмата.

 

(ВТОР ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

(ВТОР ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

Gepostet von infomax.mk am Dienstag, 12. Februar 2019

Претходно «
Следно »