ВО ЖИВО: Ларис Гајсер со факти и детали за aфeрaта Реkет

  • August 13, 2019

Директно од вклучувањето на италијанскиот новинар, Ларис Гајсер, во емисијата на радио Каподистрија. Се очекуваат најавените факти и детали за аферата Реkет која новинарот ја обелодени на онлајн порталот Ла Верита

Директното вклучување се очекува во 11 часот и можете да го проследите овде

Претходно «
Следно »