May 16, 2021, 10:30 am

(Во живо) Прес-конференција на Владимир Нелоски

Поврзано

- Advertisement -

Следете ја во живо прес-конференцијата на Владимир Нелоски пред штабот на ВМРО-ДПМНЕ.

Преносот во живо може да го следите ТУКА.

Latest News

Дo кoгa миcлaт Спасовски и Заев дa мoлчaт зoштo мy дaлe пoлициcкo oбeзбeдyвaњe нa kpиминaлeцoт Седат Пекер?

До кога мислат Спасовски и Заев да молчат зошто му дале полициско обезбедување на криминалецот Седат Пекер?! Полициско обезбедување...

More Articles Like This