ВО ЖИВО: Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата

  • February 12, 2019

Пред Владата на Република Македонија почне свечената церемонија на која ќе биде подигнато знамето на НАТО, а најавено е обраќање и на премиерот Зоран Заев.

Од зградата на Владата вчера веќе беше отстранет написот „Влада на Република Македонија“ откако грчкиот Парламент го ратификуваше Пристапниот протокол за членство на Македонија во НАТО.

Претходно «
Следно »