ВО КОЈ КРУГ ОД ПЕКОЛОТ Е ЗАГЛАВЕНА МАКЕДОНИЈА?: Каракамишева за „рамката“ која ќе ни ја понуди ЕУ во мај

  • January 14, 2020
  • Коментари

“Рамкава” што ќе ни ја понуди ЕУ во мај…или кој знае кога е онаа истата од 2005г.? Ви текнува…копенхагенски критериуми, владеење на правото, мадридски критериуми…ах тоа вечно вртење во круг…и после Данте, епа Данте! Толку заслужуваме, пишува професорката Тања Каракамишева на Фејсбук.

Претходно «
Следно »