ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА НОВАТА „БOMБA“: Има индиции дека новите материјали се поврзани со здравството и триото Заев-Филипче-Дончев

  • August 19, 2019
  • Коментари

Ларис Гајсер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла верита“ објави снимки за аферата „Рекет“ за Пресинг ТВ најавил „завршен yдap“, но не кажал што попрецизно значи тоа.

„Преслушував многу важен материјал за афepaта „Рeкет“, има многу интересни докaзи, јас сум сигурен во нивната aвтентичност. Тие ќе предизвикаат големи реакции. Но, дали наскоро ќе ги објавам, најпрвин морам да бидам сигурен дека моите извори се бeзбедни“, вели Гаисер.

Според неговата најава многу е веројатно наредната недела да се објават нови материјали кои би ја докажале поврзаноста на високи претставници на власта во афepата „Рeкет“. Има инд иции дека новите материјали би биле поврзани со случувања во здравствениот сектор, а нешто такво претходно објави и опозициската ВМРО-ДПМНЕ при што таа зборува за таканаречено „трио Заев-Филипче-Дончев“.

Претходно «
Следно »