Во прекин сообраќајот на патот Велес- Градско: Одрон на карпа

  • March 13, 2018
  • Коментари

Железничкиот и патниот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во прекин, информираат од МВР.


Според полицијата, сообраќајот е целосно во прекин од 8.30 часот на излез од Велес,пред вливот на река Тополка во река Вардар. Таму има поголем одрон на карпа и се работи на нејзино отстранување.

Претходно «
Следно »