ВО САД НАПРАВЕНА НОВАТА ПИЦА ДОНАЛД ТРАМП: Едната половина од пицата е со мексикански вкусови, а другата со американски бургери и сланина

  • February 3, 2017
  • Коментари

Во Севница, родното место на Меланија Трамп во Словенија, веќе може да се купи колач, мед или торта со името на првата американска дама.

melanija tuzba1

Но, јадењето посветено на нејзиниот сопруг е далеку поинвентивно. Имено, во САД веќе може да се вкуси пицата Доналд Трамп и тоа со сите детали. Едната половина од пицата е со мексикански вкусови, а другата со американски бургери и сланина. На средина е фамозниот ѕид.

mur-donald-trump-pizza-mini

 

Претходно «
Следно »