ВО ЧЕТИРИ ОЧИ: Министерството за здравство без тендер склучи милионски договор со „Феникс фарма“ за набавка на инсулин

  • December 24, 2018
  • Коментари

Министерството за здравство во постапка со преговарање без претходно објавување на оглас склучи договор за набавка на инсулин со друштвото за трговија, производство и услуги „Феникс фарма“ ДООЕЛ. Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ изнесува 64.187.182 денари.

Претходно «
Следно »