ВО 13 ЧАСОТ ВО ЖЕНА ПАРК: „За Заедничка Македонија“ организира музички хепенинг во Жена парк!

  • March 3, 2017
  • Коментари

Утре во една поразлична форма во 13 часот во жена парк, меѓу луѓето со кои ги делиме идеалите и вредности, меѓу основачите на ВМРО, меѓу Асномците, меѓу Никола Карев, меѓу Бранителите

за_заедничка_македонија_протест_5_ден__24_

Наместо како досега во 17 часот, утрешниот собир за Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ ќе се одржи во 13 часот во паркот Жена борец.Покрај политичките порака ќе има и музички точки и македонски песни, најавија организаторите.

богдан_илиевски__1_

-Утре во една поразлична форма во 13 часот во жена парк, меѓу луѓето со кои ги делиме идеалите и вредности, меѓу основачите на ВМРО, меѓу Асномците, меѓу Никола Карев, меѓу Бранителите.Ќе ни се приклучат музичари кои со својата песна и енергија ќе го дигнат својот глас заедничка Македонија.Да живее Македонија-порача Богдан Илиевски.

Претходно «
Следно »