Вредна домаќинка: Погледнете ги велигденските јајца на Лила Филиповска

  • April 28, 2019
  • Коментари

Денеска е најголемиот христијански празник – Велигден. Ден кога го празнуваме Христовото воскресение. Еден од главните симболи на овој голем празник се бојадисаните црвени јајца.

Се разбира и познатите личности го празнуваат Христовото воскресение и бојадисуваат велигденски јајца.

Познатата водителка Лила Филиповска се пофали со нејзините шаренолики јајца, за кои мора да се признае дека изгледаат прекрасно.

Погледнете:

 

Претходно «
Следно »