ВРЕМЕ Е: Време е власта да си ги собере парталите и да фати џенем!

  • August 3, 2018

Кога народот и станува на власта главен виновник за однародените постапки и катастрофалните политики тоа значи само едно!

Време е власта да си ги собере парталите и да фати џенем што е можно подалеку!

Се друго е купување време за да се доукраде се што преостанало од скапо земените кредити и да се допљачка сопствениот народ!

Скапо ќе се наплати секој украден денар, тоа да си знаат!

Претходно «
Следно »