ВЧЕРА ВО СКОПСКИТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА: Дали Вашето дете е родено во Република Северна Македонија?

  • April 5, 2019

Ова е дел од некој проект, а прашалникот бил делен вчера во некои скопки основни училишта, во 4-одделние. Дали Вашето дете е родено во Република Северна Македонија? Ако не, колку години имаше Вашето дете кога тој/таа дојде во Република Северна Македонија.

Ова се две од прашањата. Родителите требало да го пополнат прашалникот, и веднаш да го вратат кај наставничките. Некому, за среќа, му паднало на памет да го сними материјалот.

Извор:
Денешен.мк

Претходно «
Следно »