ВЧЕРА ФУДБАЛ, ДЕНЕС КОШАРКА: Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ одигра партија баскет со пријателите и соработниците

  • June 5, 2016

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски освен за активности на терен, денот го искористи и за рекреација и ново дружење со своите сопартијци и пријатели.

По интензивната дневна агенда во која оствари средби со граѓани и изврши увид во реализацијата на повеќе проекти во кочанскиот регион, селата Оризари и Подлог, Груевски најде време и за дружба со пријателите. Овој пат тоа беше кошарка, при што покажа дека освен фудбалот добро се снаоѓа и во баскетот.

Kosarka-39-Large-520x712 20160605_223155-520x631 Kosarka-21-Large-520x368 Kosarka-31-Large-520x385 Kosarka-34-Large-520x384 Kosarka-38-Large-520x408 20160605_223109-520x987

Претходно «
Следно »