(Галерија)КАВАДАРЦИ НА НОЗЕ: Кавадарчани обединети против федерализација и двојазичност!

  • November 23, 2016
  • Коментари

Стотици граѓани се собираат масовно на митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци.

kavadarci_miting-1

Граѓаните обидените против ставовите на СДСМ и Зоран Заев за федерализација и двојазичност на Македонија, даваат поддршка на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата.

kavadarci_miting-2

kavadarci_miting-3

kavadarci_miting-4

kavadarci_miting-5

Претходно «
Следно »