ГАНКА КОН ПЕНДАРОВСКИ: не би било на одмет да демонстрирате повеќе почит и добри манири на однесување

  • April 15, 2019

По телевизиската дебата помеѓу претседателските кандидати, поранешната министерка за култура Ганка Цветанова го повика Стево Пендаровски да покаже повеќе манири и го прекори за непочитување на Гордана Силјановска Давкова и Блерим Река.

Почитуван Пендаровски, никој не смета дека на ТВ дебатите треба да ги штедите Вашите противкандидати, но кога спроти Вас седи една дама прфесорка, Гордана Силјановска Давкова и професор интелектуалец, Блерим Река, не би било на одмет да демонстрирате повеќе почит и добри манири на однесување, пишува Цветанова во објавата до Пендаровски.

За време на дебата на „Сител“ телевизија, кандидатот на СДСМ и ДУИ беше крајно агресивен и не и дозволуваше Силјановска Давкова да говори.

Претходно «
Следно »