ГАНКА ЦВЕТАНОВА МУ ОДДРЖА ЛЕКЦИЈА НА ХАН: : Изјавата ви е неодговорна и неодговара со реалноста , референдумот не успеа!

  • October 1, 2018
  • Коментари

Г-дин Хан, вашата изјава е сосема неодговорна и не одговара на реалноста. Денешниот референдум не го достигна правниот цензус од 50% + 1 одѕив. Оттука, референдумот не успеа. Граѓаните на Република Македонија го отфрлија договорот # Преспа.

Претходно «
Следно »