ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА ВМРО-ДПМНЕ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ДЕНЕС ВО БЕРОВО: Одбележување на големиот празник Успение на Пресвета Богородица

  • August 28, 2017
Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денес по повод големиот празник Успение на Пресвета Богородица присуствуваше во Берово.

Во придружба на Мицкоски беа и Александар Тргачевски и пратеничката од Берово Емилија Александрова, пратеникот Никола Мицевски и градоначалникот на општина Берово Драган Наџински.

На одбележување на празникот присуствуваше и претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски.

Претходно «
Следно »