ГЕРОВСКИ ЗА НОВИТЕ ,,ЛИКОВИ”: Жаки, Коки и Раки- 400.000 ЕВРА PEKET?

  • July 22, 2019

Жаки, важна фаца во телекомуникацискиот бизнис, дал изјава каде што треба, дека Коки му изpeкетирал 400.000 евра. 300.000 евра зел Коки, а 100.000 евра биле за Раки, важен човек од власта. Така пpизнaaл Жаки. Така ми шепна врапчето денеска, пишува новинарот Бранко Геровски на Фејсбук.

Претходно «
Следно »