ГЕРОСКИ ЗА СЛОГАНОТ НА СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ: Ако ова е слоганот, Заев ќе мора да стои до Стево и да го поправа „Северна, Северна“

  • March 2, 2019

Новинарот Бранко Героски го коментира слоганот со кој се промовира Стево Пендаровски како кандидат за претседател.


„Ако ова е слоганот, ми се допаѓа… Ама Заев ќе стои до Стево и ќе го поправа – Северна Македонија, Северна Македонија“-напиша Героски.

Претходно «
Следно »