ГИШ ГО ПРОДАДЕ КУЧАТА: Заедничка Македонија ја замени со Северна!

  • September 16, 2018

Поетот и пејач, Сашо Гигов-Гиш денеска беше дел од пејачите кои настапија на почетокот на Маршот за европска Македонија, дел од кампањата за референдумот за Договорот за името

Претходно, тој беше учесник на протестите „За заедничка Македонија“, каде и држеше говори.

Претходно «
Следно »