ГИ НЕМА „ЗАГРИЖЕНИТЕ“ РЕВОЛУЦИОНЕРИ: Владата троши 800.000 евра за ансамбл додека деца молат за помош – револуционерите неми!

  • February 7, 2018
  • Коментари

Лицемерието на „револуционерите“ кои три години на контото на СДС придонесуваа политички поени врз грбот на семејството на малечката Тамара, престанаа да ја критикуваат власта, особено за непродуктивните трошоци кои можеа да се пренаменат за лекување на оние на кои им е најпотребно

Фото: Фокус.мк

Ваквата непринципиелност предизвикува револт кај граѓаните, кои најчесто реагираат на социјалните мрежи.

„Со парите дадени за државен албански ансамбл можеа да се спасат 27 Тамари.*

*благодарност до шарената револуција за пресметката.“ – пишува твитерџијата ЧокоАнѓушев

 

Претходно «
Следно »