ГИ ОБОЖАВАТЕ, А И ТИЕ ВАС: Седум докази дека сте супер тетка

  • August 18, 2019
  • Коментари

Да се биде тетка е една од најубавите одговорности. Тетките развиваат многу убав однос со своите внуци. Тие се нивната најголема поддршка, нивни најдобри пријатели.

Ова се 5 докази дека сте супер тетка.

Со нив разговарате како со возрасни. Се однесувате како да се рамноправни на вас, а децата тоа го обожаваат.

Знаете да го изберете најдобриот подарок.

Секогаш ги исполнувате желбите кои не им се исполнети од нивните родители.

Ги носите на натпреври, концерти и местата каде што родителите немаат време да ги однесат.

Го обожавате нивното друштво, а и тие вашето.

Не се срaмaт и плaшат да ви кажат некои работи кои не би им ги кажале на своите родители.

Ги чувате нивните тајни.

Претходно «
Следно »