ГЛАДНИ И ЖЕДНИ ВО ВЛАДАТА: 35 нови вработувања во Владата, се бараат слаткари, шанкери и кафе готвачи

  • January 4, 2019
  • Коментари

Во дневните весници на цела страница се објавени огласи за вработување во Владата на Република Македонија. Огласот се однесува за 35 вработувања на повеќе работни позиции.

Главно се бараат кафе готвачи, шанкери, слаткари, пекари, елнери, шофери…

Од владата образложуваат дека вработувањата се поради привремено зголемен обем на работа.

Претходно «
Следно »