ГЛУПОСТИ НЕВИДЕНИ: Кој бе тоа ќе спроведе двојазичност?

  • March 17, 2018

Кој бе тоа ќе спроведе во Радовиш, во Струмица, во Прилеп, во Кавадарци двојазичност. Глупости невидени….до каде забегаа? – зборуваше Зоран Заев пред две години, кога се обидуваше да го прикрие прифаќањето на Тиранската платформа.

Денес, сепак можеме да заклучиме кој зборувал глупости, а кој не.

Претходно «
Следно »