Годишна конференција на УЖ на ВМРО ДПМНЕ

  • March 3, 2019
  • Коментари

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе ја одржи 18-тата Годишна
конференција.

На конференцијата е најавено обраќања на лидерот на ВМРОДПМНЕ Христијан Мицкоски, претседателот на УЖ на ВМРО ДПМНЕ Благица Ласовска и кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова.

Претходно «
Следно »