Годишно обраќање на Иванов

  • December 29, 2016
  • Коментари

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска во 11 часот ќе го одржи своето годишно обраќање, соопшти неговиот кабинет.

356352-ivanov-na-sredba-so-ambasadorite-od-vishegradskata-grupa-57963

 

Годишното обраќање наместо во Собранието на Република Македонија ќе биде од кабинетот на Иванов, бидејќи новиот собрански состав се уште не е конституиран.

Претходно «
Следно »