October 20, 2021, 4:37 pm

„Голема Албанија“ на улиците во Скопје

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Професорката Симона Груевска-Маџоска од Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ – Скопје реагира за новите имиња на улиците во Скопје што ќе носат имиња на идеолози и борци за „Голема Албанија“.

Latest News

(Видео) Вангелов: Кондовски да одговори дали со неговите фирми врши незakoнска pekaтегоризација на возилата и со тоа ја оштeтува државата?

Христо Кондовски, наводно ќе одел да се сретне со граѓаните. Сметаме дека тоа е одлична можност, можност за Христо...

More Articles Like This