ГОЛЕМ ПОТЕГ НА ГАЗДА САМСОНЕНКО:Европските шампиони Вардарци, на заедничко летување во Хвар на јахта

  • July 10, 2017
  • Коментари

Европскиот ракометен шампион Вардар го зацврстува тимскиот дух со заедничко летување на Хвар.

Голем потег на сопственикот на клубот Сергеј Самсоненко кој задоволството од огромниот успех во Келн  го изрази на ваков начин.
Потег кој сигурно ќе ги сплоти уште повеќе играчите за нови успеси во ракометна Европа.
Претходно «
Следно »