ГОЛИ АЛБАНКИ ВОДАТ ВЕСТИ: Разголени водителки известуваат за напредокот во интеграциите кон ЕУ и НАТО

  • February 27, 2018

Четири водителки секојдневно се менуваат и презентираат информации за настаните во Албанија , регионот и во светот. Меѓу другите вести деновиве беа актуелните преговир меѓу Косово и Србија и Европерспективите на двете земји.

Колкава е популарноста на разголемите водителки на вестите , покажува и фактот дека видеата од вестите за кратко време достигнуваат и по 2 милиона отварања.

Претходно «
Следно »