ГОРАН АНГЕЛОВ ВО „МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ ШОУ“: Партиските војници на СДС во полицијата се закануваа исто како и УЧК, ги повикувам да не остануваат само на зборови јас не им се плашам!

  • November 14, 2017

Денот на избори во Македонија изгледаше како во државата да има прогласено воена состојба вели претседателот на МПЗ „Андон Лазов Јанев – Ќосето“ Горан Ангелов во емисијата на Миленко Неделковски „Миленко Неделковски Шоу“, објаснувајќи дека полицијата под контрола на СДС вршела невидени притисоци

 

Во емисијата Ангелов одговори и на заканите на УЧК кои преку социјалните мрежи беа испратени до него од терористичката група која му порача дека наскоро ќе бил посетен од некој од тие што останале живи.

Ангелов порача дека никогаш па ни сега не се плаши од никого.

Претходно «
Следно »